Din handlekurv er tom.
Sorter etter
Produsent:
Solutions Cosmeceuticals
Resultat 1 - 4 av 4

Solutions Cosmeceuticals

Solutions Cosmeceuticals er en, et familieselskap fra Nederland som har produsert kosmetikk siden 1983. Selskapet har blitt mest kjent for sitt fantastiske Supreme direct eyelift som er et «askepottserum» helt utenom det vanlige. Det retter linjer, kråketær, rynker og reduserer poser under øynene på bare 2 minutter etter påføring. Gerdien Bos (Master of Science) overtok selskapet fra sin far, og har ledet selskapet det siste året. Alle produktene er utviklet og produsert i Nederland.

Problemløsere Det var etterspørselen fra markedet etter hudpleieprodukter som virkelig gjør en forskjell som passet perfekt for Gerdien Bos kompetanse og filosofi. Produkter som kan løse spesifikke problemer på en rask, enkel og effektiv måte. Etter flere års forskning på bruken og effekten av effektive plantebaserte og ikke minst naturlige ingredienser, kom gjennombruddet. Solutions Cosmeceuticals ble etablert, og svært resultatorienterte produkter ble skapt. De geniale navnene på produktene forteller det meste om hva produktet forbedrer:

Disse produktene er problemløsere av utmerket kvalitet og inneholder den høyeste tillatte dose av de beste aktive ingredienser som er å oppdrive.

Kvalitet og resultater Det er hva Solutions Cosmeceuticals står for. Produktene er laget av de mest moderne ingredienser og er satt sammen i henhold til de nyeste teknologiske oppdagelsene. Produksjonsmetodene følger de til enhver tid nyeste retningslinjer og regler for kosmetikkproduksjon. Produktene er ikke testet på dyr, inneholder ingen parabener og er dermatologisk og mikrobiologisk testet, blant annet av det anerkjente Therapy and Performance Research Institute som drives av Professor, Dr. Ernst Fink i Tyskland.